WFL-IMBF OPEN Hungarian National Championships

Hosted by:

Fightingsport Hungary
c1sport.info@gmail.com
06307185768


Information:

Rövid szabályismertető

Felelőség vállaló

felelőség vállaló MS word

Plakát


Registration deadline:

Mon Sep 16, 2024 23:59 CEST about 1 month ago


Entry fees:

First category: Ft10 000
Second category: Ft7 000
Additional categories: Ft4 000 each


Ticket / belépőjegy:
Ft2 500

Share   Share   Share
 

General Information

FIGYELEM! NAGYON FONTOS!

NEVEZÉSI DÍJAT MINDENKI NEVEZÉSI HATÁRIDŐIG UTALJA! / nevezés és utalási határidő:2024 szeptember 16!!! / AKINEK AZ UTALÁSA NEM ÉRKEZIK MEG IDŐBEN A RENDEZŐ SZÁMÁRA KIZÁRÁSRA KERÜL! Számlaszám: Fightingsport Hungary KTBSE MBH Bank Nyrt. 10104961-17456200-01005005. AZON VERSENYZŐK AKIK BÁRMILYEN OKNÁL FOGVA NEM JELENNEK MEG A VERSENYEN, VAGY NEM MENNEK FEL KÜZDENI A NEVEZÉSI DÍJAT NEM KAPJÁK VISSZA! VISSZAUTALÁSRA KERÜL AMENNYIBEN A RENDEZŐK A SZÖVETSÉG SZABÁLYAINAK MEGFELELŐEN NEM TUD ELLENFELET BIZTOSÍTANI! FELELŐSÉG VÁLLALÓ NYILATKOZAT LETÖLTHETŐ! KÉRJÜK KINYOMTATVA, KITÖLTVE A REGISZTRÁCIÓNÁL LEADNI!

Tisztelt Klubvezetők, Mesterek!

2024 szeptember 21-én Budapest Kellner Ferenc Sportközpont / Madár Fészek Box Akadémia ad otthont a WFL - IMBF szervezetek nyílt hivatalos országos bajnokságának. A bajnokság nyílt! A versenyen bármely Magyarországon hivatalosan bejegyzett sportegyesület, klub részt vehet, amennyiben rendelkezik
1- Hivatalos szövetség /Bármely hazai, vagy nemzetközi szövetség elfogadott!/ sportigazolványával
2- rendelkezik érvényes /2024 évi*/ versenyengedély vagy szövetségi licencel
3- Sportkönyvben rendelkezik érvényes sportorvosi engedéllyel
4- Betartja a WFL és IMBF szervezet, valamint a rendezvény szervezők általi szabályokat. Az edzők feladata, hogy a versenyzőkkel, ill. a kísérőkkel is betartassa a szabályokat. Amennyiben a szabályokat nem tartják be úgy a az egész klub kizárásra kerülhet!
A versenyzők a szabályrendszernek megfelelő ruházattal, és felszereléssel rendelkeznek! A felszerelés nem lehet sérült, a ruházat nem tartalmazhat idegen tárgyat /gomb, cipzár stb/ valamint zsebet, zsebeket! A / kizárólag 10 OZ lehet/ kesztyű, és lábvédő nem lehet átütött vagy sérült! Fejvédő kizárólag az arcon nyitott, a fejtető zárt! 9 éves kor alatt a plexis fejvédő engedélyezett! Testvédő K1 lightban 12 éves korig kötelező! K1 full junior kategória a testprotektor kötelező! Felszerelésekről minden csapat önállóan gondoskodik! /Szervezők nem tudnak védőfelszerelést biztosítani!
Egy klub 2 edzőt ingyen regisztrálhat! Mindenki más csak belépődíj ellenében léphet a rendezvény területére!
A verseny belépődíjas! Belépő: 2500 Ft. 6 éves korig ingyenes!

Verseny tervezett kezdése: 10:30 óra

Egyéb információ:
Regisztráció, mérlegelés a helyszínen: 07:30-08:30-ig. EZUTÁN MÁR SENKIT NEM REGISZTRÁLUNK, MÉRLEGELÜNK! / verseny kezdete tervek szerint 10:30 óra/ FONTOS!!! KÉREK MINDENKIT, HOGY PONTOS SZÜLETÉSI ADATOKAT, ÉS PONTOS MÉRLEGELT SÚLYOKAT REGISZTRÁLJANAK!!!! UGYANIS A RENDSZER AUTOMATIKUSAN BEHELYEZI A VERSENYZŐKET A LEADOTT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN! AMENNYIBEN VISZONT A SÚLY VAGY SZÜLETÉSI ADATOK NEM EGYEZNEK ÚGY A HELYSZÍNEN A KIHAPP OPERÁTOROKNAK KELL MINDENT ÁTJAVÍTANI! EZ NEKTEK IS FONTOS, MERT AMIKOR KÉRDEZITEK /VAGY ÉPPEN SZÁMON KÉRITEK/, HOGY VAN -E A TANÍTVÁNYODNAK ELLENFELE, ELLENFELEI, AKKOR A HELYSZÍNEN SZEMBESÜLTÖK, HOGY SAJNA MIVEL ÁT ESTEK MÁSIK KATEGÓRIÁBA ÍGY NINCS ELLENFELE A SRÁCOTOKNAK! A SÚLYCSOPORTOK 5 KG SÚLYHATÁRON BELÜL MÓDOSULHATNAK!

Kellner Ferenc Sportközpont Budapest